![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
ددلاین هاشون از اول دسامبر تا اخر زانویه هستش معمولا میگذارن تا برسه به ددلاین بعدش بررسی میکنن همه اپلیکنت هارو
2021-08-31 10:28:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دانشگاه های کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada [نامه تمکن مالی] ویزا
کسی هست اسم chat group که برای پذیرش دانشگاه های کانادا هست رو بدونه؟
2021-08-31 05:48:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] ویزا
از کجا میتونم دانشگاه های کانادا که برنامهی ارشد یا دکتری برای رشتم (مهندسی کشاورزی) ارائه میدن رو پیدا کنم؟
2021-09-01 15:19:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] ویزا
همسر بنده ناپیوسته دامپزشکی در مقطع کارشناسی ارشد گرایش فیزیولوژی دامپزشکی هستن خودم هم کارشناسی مهندسی شیمی با ۷ سال سابقه در صنعت نفت و پتروشیمی هردو مشکل زبان نداریم اما فعلا برای آیلتس اقدام نکردیم بنظرتون برای ایشون بهتره تا مقطع دکترا ایران تکمیل کنه و بعد پیگیری مهاجرت به کانادا باشیم یا بهتره برای phd اقدام به پذیرش تحصیلی توی دانشگاه های کانادا انجام بدن و بنده بعنوان همراه برای اشتغال اونجا اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-03 09:16:00 #Canada [مقطع کارشناسی ارشد] ویزا
? من دانشجوی کارشناسی بهداشت مواد غذایی هستم قصد دارم برای ارشد اپلای کنم برای دانشگاه های کانادا کسی هست بتونه راهنماییم بکنه؟؟?
2021-09-06 13:10:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] ویزا
کسی میدونه دانشگاه های کانادا برای ترم بهار دانشجو میگیرن یا نه؟ من تو وب سایت بعضی دانشگاه ها دیدم که یه سال تحصیلیشون سه ترم هستش میخاستم بدونم اگه اینجوریه برای ترم بهار شانسی هست؟
2021-09-17 13:02:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] ویزا
برای پذیرش ترم پاییز دانشگاه های کانادا زمان اپلای کی میشه؟
2021-09-26 12:58:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] ویزا
برای رشته های مالی یا بیزینس یا MBA میشه از دانشگاه های کانادا فاند گرفت برای مستر؟ میدونم این رشته ریجکتی بالایی داره اما مرتبط با تحصیلم هست و دوست دارم ادامه بدم فقط مشکلی که دارم هزینه بالای این رشته هست و نمیدونم میتونم فاند بگیرم یا نه؟ ممنون میشم کسی فاند گرفته راهنمایی کنید
2021-09-27 15:49:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] ویزا
کسی هست با دولینگو ۱۱۰ برای دانشگاه های کانادا پذیرش گرفته باشه !؟
2021-09-29 14:16:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] ویزا
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada
من توو نوتم به این اشاره شده که خوندن این رشته با در نظر گرفتن هزینههای زیاد اینترنشنال منطقی نیست، به نظر شما چطوری میتونم این بهونه رو پوشش بدم!!؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، من مستر مجدد پارشیال فاندم و دانشگاه گفته که سال دوم مشمول فاند دانشگاه میشم
2021-09-10 10:51:00 #Canada
کسی بعد از تاریخ شروع ترم وارد شده؟ من کلاسام حضوری هست باید از دانشگاه نامه ای داشته باشم برا یکی دو روز تاخیر؟
2021-09-03 15:50:00 #Canada
ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 16:06:00 #Canada
محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 #Canada